Elisalon

Elisalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Klaproos 12 in Hardenberg.

Meer informatie over Elisalon in Hardenberg

Elisalon is een schoonheidssalon in Hardenberg, gerund door Elise, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Ze heeft haar salon al jaren met veel liefde en passie en geniet ervan om blije en tevreden klanten te zien vertrekken. Op de website van Elisalon vind je alle informatie over de behandelingen en producten waarmee ze werkt, zoals huidverzorging, gezichtsmassage, peeling & scrub en reiniging. Elise benadrukt het belang van regelmatige huidverzorging en de invloed van leefstijl en externe factoren op de huidconditie. Ze biedt haar klanten ook speciale prijzen aan, vooral voor mensen met een uitkering. Dus kom naar Elisalon en laat je huid weer stralen.

Wil je weten wat Elisalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elisalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elisalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elisalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Elisalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elisalon

Bezoekers bekeken ook