Ellermann Tuinmeubelen

Ellermann Tuinmeubelen is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Zwolseweg 50 in Balkbrug.

Meer informatie over Ellermann Tuinmeubelen in Balkbrug

Ellermann Tuinmeubelen is een van de grootste tuinmeubel- en loungeset speciaalzaken van Noord- en Oost Nederland. Ze hebben een grote voorraad en bieden scherpe prijzen. Daarnaast is het een familiebedrijf dat kwaliteit, service en de scherpste prijs hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben ook een Tuinmeubel Outlet waar je tuinmeubelen en loungesets voor de beste prijs kunt vinden. In het laatste nieuws wordt vermeld dat ze de exclusieve partner zijn geworden van SUNS Buitenmeubelen en dat ze nieuwe vuurtafels en gashaarden verkrijgbaar hebben. Je kunt hun uitgebreide collectie tuinmeubelen bekijken in hun grote showroom en veilig online bestellen. Het adres van de showroom is Zwolseweg 50 in Balkbrug en de openingstijden zijn woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Ellermann Tuinmeubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ellermann Tuinmeubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ellermann Tuinmeubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellermann Tuinmeubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Ellermann Tuinmeubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ellermann Tuinmeubelen

Bezoekers bekeken ook