Emmanuelparochie

Emmanuelparochie is een Parochie gelegen aan Langewijk 172 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Emmanuelparochie in Dedemsvaart

Het contactgedeelte van de tekst bevat verschillende contactgegevens, zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres van de locatie in Dedemsvaart. Ook worden de openingstijden van het secretariaat genoemd, evenals de contactgegevens voor het gebruik en beheer van het parochiecentrum en de begraafplaats. Verder wordt vermeld dat er elke vrijdag een Eucharistieviering is, met uitzondering van de periode van Pasen tot Allerzielen. De geschiedenis van de locatie wordt ook kort genoemd, namelijk dat deze al sinds 1820 bestaat. Ten slotte worden er verwijzingen gegeven naar het volgen van de locatie en de Emmanuelparochie, evenals naar de privacyverklaring en het privacyreglement.

Wil je weten wat Emmanuelparochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmanuelparochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmanuelparochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmanuelparochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Emmanuelparochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmanuelparochie

Bezoekers bekeken ook