EPDM24

EPDM24 is een Winkel voor dakdekkersbenodigdheden gelegen aan Meppelerweg 6 in Balkbrug.

Meer informatie over EPDM24 in Balkbrug

Bent u op zoek naar hoogwaardige dakbedekking voor uw platte dak? Wij leveren EPDM dakbedekking van uitstekende kwaliteit die uw dak beschermt tegen alle weersomstandigheden. Naast de dakbedekking bieden wij ook alle benodigde materialen om uw dak te bekleden. Onze producten en uw vakmanschap zorgen ervoor dat het bedekken van uw dak soepel verloopt. EPDM is een elastisch synthetisch rubber dat UV-bestendig is en een levensduur heeft van wel 50 jaar. Het beschermt uw dak tegen zon, storm en regen. Bij ons kunt u zowel in de winkel als online EPDM producten kopen. Wij bieden goede service en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen, waardoor lekkages aan uw dak worden voorkomen. U kunt alles wat u nodig heeft om uw dak te bekleden online bestellen en uw bestelling wordt snel geleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Wil je weten wat EPDM24 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EPDM24 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EPDM24? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EPDM24 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar EPDM24 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EPDM24

Bezoekers bekeken ook