Erve Raewyck

Erve Raewyck is een Vakantiepark gelegen aan Radewijkerweg 47 in Radewijk.

Meer informatie over Erve Raewyck in Radewijk

Op Erve Raewyck, gelegen in het Overijsselse Vechtdal, zijn honden van harte welkom. Er is een brasserie waar je na een wandeling met je hond kunt genieten van een kop koffie of thee met appeltaart. Daarnaast is er een overdekte trainingshal waar je allerlei activiteiten met je hond kunt organiseren, ongeacht het weer. De Plaza biedt 4000m2 speelplezier voor jou en je hond, van relaxen in de snuffeltuin tot fit worden op de balwerpbaan. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals 2-persoons, 4-persoons en 6-persoons bungalows. Daarnaast worden er diverse arrangementen aangeboden, zoals themaspellen met je hond, een verwenweekend voor honden en EHBO-cursussen. In de omgeving zijn er ook veel activiteiten te doen, zoals een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo en wandel- en fietsroutes. Gasten hebben positieve ervaringen en prijzen de accommodaties en de vriendelijke medewerkers. Het park is vuurwerkvrij en er is een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven om op de hoogte te blijven. De contactgegevens van Erve Raewyck zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Erve Raewyck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Raewyck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Raewyck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Raewyck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Erve Raewyck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Raewyck

Bezoekers bekeken ook