Eurorepar Hakkers Autotechniek

Eurorepar Hakkers Autotechniek is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Koningsspil 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Eurorepar Hakkers Autotechniek in Hardenberg

Bij Hakkers Autotechniek in Hardenberg vindt u een ruim assortiment aan occasions. U kunt langskomen in de showroom voor een ontspannen proefrit. De monteurs zijn uitstekend opgeleid en kunnen elk merk auto vakkundig repareren, maar ze zijn vooral gespecialiseerd in Citroën. Het autobedrijf is tevens een ANWB Servicepunt, wat betekent dat pechhulp snel ter plaatse kan zijn. Hakkers Autotechniek verzorgt ook de jaarlijkse APK-keuring en het onderhoud van uw auto. Ze hebben een full service garage voor alle merken, maar hun specialisatie ligt bij Citroën en Peugeot. Daarnaast bieden ze ook verkoop van occasions aan. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Eurorepar Hakkers Autotechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eurorepar Hakkers Autotechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eurorepar Hakkers Autotechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eurorepar Hakkers Autotechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Eurorepar Hakkers Autotechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eurorepar Hakkers Autotechniek

Bezoekers bekeken ook