Evangelische gemeente De Graankorrel

Evangelische gemeente De Graankorrel is een Gemeente gelegen aan Botermanswijk 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Evangelische gemeente De Graankorrel in Dedemsvaart

Elke zondagmorgen om 09.30 uur komt de Evangelische gemeente De Graankorrel samen in het schoolgebouw van het Vechtdal Collega in Dedemsvaart. Iedereen is welkom bij deze samenkomst. Als je een dienst hebt gemist, kun je deze terugluisteren of delen met vrienden of familie via het online preekarchief. Daarnaast biedt de gemeente ook een fundamentencursus en huiskringen aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier op de website. Het adres van de gemeente is Botermanswijk 1, Dedemsvaart.

Wil je weten wat Evangelische gemeente De Graankorrel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische gemeente De Graankorrel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische gemeente De Graankorrel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische gemeente De Graankorrel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Evangelische gemeente De Graankorrel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische gemeente De Graankorrel

Bezoekers bekeken ook