F. Roelofs B.V.

F. Roelofs B.V. is een Grondverzet gelegen aan Rheezerveenseweg 14-A in Rheezerveen.

Meer informatie over F. Roelofs B.V. in Rheezerveen

F.Roelofs BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van glasvezelnetwerken sinds 1986. Het bedrijf is gevestigd in Rheezerveen en is op zoek naar ervaren minikraan-machinisten en een leidinggevende voorman voor de kabelploeg. F.Roelofs BV heeft al 35 jaar ervaring in de infra branche en de werknemers zijn deskundig in hun werkgebied. Het gemotiveerde en enthousiaste team zorgt voor een fijne werksfeer. Als gespecialiseerde onderaannemer is F.Roelofs BV een betrouwbare keuze voor ondergrondse infratechnieken. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0523-638574 of door een e-mail te sturen naar f.roelofsbv@planet.nl.

Wil je weten wat F. Roelofs B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van F. Roelofs B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij F. Roelofs B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je F. Roelofs B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar F. Roelofs B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. F. Roelofs B.V.

Bezoekers bekeken ook