Familiecamping De Belten

Familiecamping De Belten is een Kampeerterrein gelegen aan Grote Beltenweg 11 in Rheeze.

Meer informatie over Familiecamping De Belten in Rheeze

De Belten is een camping met prachtige accommodaties en ruime kampeerplekken. Op het park is er een speelstrand waar kinderen vrijuit kunnen spelen en zandkastelen kunnen bouwen. Daarnaast is er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig, dus er kan altijd gezwommen worden, zelfs als het weer tegen zit. De camping ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, waar je kunt genieten van het uitzicht terwijl de kinderen zich vermaken in het aquapark. Er zijn ook mooie wandel- en fietsroutes vanaf de camping, en attractieparken zoals Slagharen en Plopsaland Coevorden zijn goed te bereiken. Op deze camping wordt er heel veel animatie georganiseerd, zoals knutselen, dansen, speurtochten en andere leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast worden er spectaculaire avondshows georganiseerd door externe artiesten. Op de Capfun campings is er animatie van 6 juli tot 1 september 2024 in Nederland, Frankrijk en België, en in Spanje is er Spaanstalige animatie in dezelfde periode. Op de Dutchbox campings wordt het Franstalige animatieteam ondersteund door minstens 1 Nederlandssprekende animator. Er is gratis WiFi over de hele camping en attractieparken zoals Slagharen, Wildlands Zoo, Plopsaland Coevorden, Parc d'attractions Hellendoon en Speeltuin de Flierefluiter zijn allemaal in de buurt.

Wil je weten wat Familiecamping De Belten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Familiecamping De Belten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Familiecamping De Belten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Familiecamping De Belten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Familiecamping De Belten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Familiecamping De Belten

Bezoekers bekeken ook