FamiliePark de Vechtvallei

FamiliePark de Vechtvallei is een Vakantiepark gelegen aan Rheezerweg 76 in Diffelen.

Meer informatie over FamiliePark de Vechtvallei in Diffelen

Familiepark De Vechtvallei is een gezellig en knus vakantiepark gelegen in het bosrijke gebied van de Oldemeijer, tussen Hardenberg en Ommen aan de rand van de Vecht. Je kunt hier overnachten op de camping met je eigen tent of kampeermiddel, of in een van de comfortabele accommodaties zoals bungalows, chalets of trekkershutten. Tijdens het hoogseizoen is er een christelijk recreatieteam aanwezig en worden er leuke themadagen georganiseerd. Het park heeft een prachtige groene omgeving en biedt ruime campingplekken. Daarnaast is er tijdens de schoolvakanties een animatieteam aanwezig voor zowel jong als oud. Het park heeft ook groepsaccommodaties voor 10 tot 40 personen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de Fryske Dei, de Visserijdag en de Westerndag. Voor meer informatie over evenementen in de regio kan men terecht op visithardenberg.nl. De contactgegevens van het park zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat FamiliePark de Vechtvallei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FamiliePark de Vechtvallei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FamiliePark de Vechtvallei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FamiliePark de Vechtvallei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar FamiliePark de Vechtvallei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FamiliePark de Vechtvallei

Bezoekers bekeken ook