Fantastic Nails

Fantastic Nails is een Nagelstudio gelegen aan Kamferbekestraat 53 in Hardenberg.

Meer informatie over Fantastic Nails in Hardenberg

Helaas is er op dit moment een klantenstop voor nieuwe klanten bij Fantastic Nails. De online agenda is alleen beschikbaar voor vaste klanten en afspraken van nieuwe klanten zullen verwijderd worden. Linda van ´t Holt is een gediplomeerd nagelstyliste met haar eigen salon aan huis sinds 2006. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij Nail Academy Nicolle en blijft op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door het volgen van workshops, cursussen, het bezoeken van beurzen en het lezen van vakbladen. Service en kwaliteit zijn erg belangrijk voor haar en ze heeft dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd. De contactgegevens van Fantastic Nails zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Fantastic Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantastic Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantastic Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantastic Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fantastic Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantastic Nails

Bezoekers bekeken ook