Fiets Cross Club "de Vaart"

Fiets Cross Club "de Vaart" is een Sportcomplex gelegen aan Archimedesstraat 14B in Dedemsvaart.

Meer informatie over Fiets Cross Club "de Vaart" in Dedemsvaart

Bij FCC de Vaart kun je sinds 1982 terecht voor sportief plezier in fietscross. Of je nu een ervaren professional bent of net begint aan je fietscross-reis, bij FCC de Vaart vind je een thuis vol uitdagingen. Ze laten al bijna 40 jaar adrenaline stromen, verleggen grenzen en domineren de tracks. Je kunt lid worden en vrijblijvend proeftrainen, en er worden trainingen aangeboden verdeeld over 4 groepen. Je kunt ook de baan huren voor trainingen. Daarnaast is FCC de Vaart een BMX-winkel waar je alles kunt vinden op het gebied van fietscross. In het nieuws lees je onder andere over het EK BMX in Besançon waar FCC de Vaart aan deelnam, de geplande zomeravondwedstrijd en de deelname van FCC de Vaart aan FCC The Derrick Crossers. Kortom, bij FCC de Vaart vind je een passievolle en avontuurlijke fietscross familie.

Wil je weten wat Fiets Cross Club "de Vaart" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets Cross Club "de Vaart" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets Cross Club "de Vaart"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets Cross Club "de Vaart" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fiets Cross Club "de Vaart" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets Cross Club “de Vaart”

Bezoekers bekeken ook