Fietswereld Slot

Fietswereld Slot is een Fietsenwinkel gelegen aan Hessenweg 21 in Hardenberg.

Meer informatie over Fietswereld Slot in Hardenberg

Fietswereld A. Slot is een fietsenwinkel in Hardenberg waar je terecht kunt voor nieuwe en gebruikte fietsen, zorgfietsen, fietsverhuur en fietsreparaties. Ze hebben momenteel een opruiming van regenkleding met minimaal 50% korting. Daarnaast hebben ze Vyber fietsen toegevoegd aan hun assortiment, met stille middenmotoren en krachtige batterijen. Er zijn ook inruilweken voor Huyser e-bikes, waarbij je minimaal €500 korting krijgt bij aanschaf van een nieuwe fiets. De winkel blijft de hele zomer open, maar het is aan te raden om tijdig een reparatieafspraak te maken. Ze hebben ook een opruiming van overjarige modellen van Freebike. Je kunt alvast betalen via een sms-betaallink. Er is een feest geweest ter ere van Alex Slot, waarbij Huyser fietsen werden gevierd. De eerste RIH Movenda fietsen zijn geleverd en de Batavus Fier 2, een elektrische bakfiets, is nu verkrijgbaar bij de winkel.

Wil je weten wat Fietswereld Slot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietswereld Slot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietswereld Slot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietswereld Slot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fietswereld Slot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietswereld Slot

Bezoekers bekeken ook