Firma Dopmeijer

Firma Dopmeijer is een Meubelwinkel gelegen aan De Steenmaat 10 in Gramsbergen.

Meer informatie over Firma Dopmeijer in Gramsbergen

Dopmeijer tafels b.v. is een Nederlands bedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige maatwerktafels. Ze zijn gevestigd in Gramsbergen en streven ernaar om unieke tafels te creëren die passen bij elke woonstijl. Ze maken gebruik van zowel traditionele als moderne technieken en werken voornamelijk met Europees eiken- en Amerikaans walnotenhout. Elke tafel die ze maken is uniek en wordt samengesteld volgens de wensen van de klant. Het ervaren team van vakmensen besteedt veel aandacht aan elk detail van het productieproces om ervoor te zorgen dat de tafels zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Dopmeijer en ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat hun tafels aan de hoogste normen voldoen. Ze besteden ook veel aandacht aan de constructie en streven ernaar om tafels te maken die stevig en stabiel zijn en generaties lang meegaan. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaam bosbeheer en dragen ze het PEFC-keurmerk, wat garandeert dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Wil je weten wat Firma Dopmeijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma Dopmeijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma Dopmeijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma Dopmeijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Firma Dopmeijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma Dopmeijer

Bezoekers bekeken ook