Fit & Healthy for you

Fit & Healthy for you is een Bootcamp gelegen aan P. de Hooghstraat 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Fit & Healthy for you in Hardenberg

Fit & Healthy for you biedt een breed scala aan activiteiten aan, waaronder outdoor bootcamp lessen, krachttraining, personal training, small group trainingen, bedrijfstrainingen en kinderfeestjes. Ze hebben ook een gewichtsconsulent die een persoonlijk voedingsprogramma op maat maakt. Fit & Healthy for you gelooft in een gezonde levensstijl als totaalpakket en biedt ook gratis proefweken aan. Hun missie is om deze activiteiten aan te bieden in de gemeente Hardenberg.

Wil je weten wat Fit & Healthy for you verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit & Healthy for you of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit & Healthy for you? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit & Healthy for you het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fit & Healthy for you reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit & Healthy for you

Bezoekers bekeken ook