Flow Sport & Vitaliteitsstudio

Flow Sport & Vitaliteitsstudio is een Sportschool gelegen aan Veenstraat 1 in Slagharen.

Meer informatie over Flow Sport & Vitaliteitsstudio in Slagharen

Flow Sport en Vitaliteitstudio in Slagharen is gespecialiseerd in yoga, fitness en pilates. Ze bieden zowel groepstrainingen als personal training aan, waarbij ze streven naar duurzame resultaten en team motivatie. Bij personal training wordt er maatwerk geleverd, afgestemd op de behoeften van de persoon. De studio biedt ook Yin Yoga, Hatha Yoga, functionele fitness en Pilates aan. Daarnaast is er de mogelijkheid voor personal training en coaching, waarbij er aandacht wordt besteed aan doelen, voeding, ademhaling en mindset. Er zijn positieve reviews van de volleybalvereniging Side-out, waarbij de nadruk werd gelegd op sprongkracht. De studio bevindt zich op Veenstraat 1 in Slagharen.

Wil je weten wat Flow Sport & Vitaliteitsstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flow Sport & Vitaliteitsstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flow Sport & Vitaliteitsstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flow Sport & Vitaliteitsstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Flow Sport & Vitaliteitsstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flow Sport & Vitaliteitsstudio

Bezoekers bekeken ook