FMX Frits Meerholz - BMX Specialist

FMX Frits Meerholz - BMX Specialist is een Sportkledingwinkel gelegen aan Kelvinstraat 1E in Dedemsvaart.

Meer informatie over FMX Frits Meerholz - BMX Specialist in Dedemsvaart

Welkom op de website van Frits BMX Webshop, een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in BMX-fietscross, Pumptrack, freestyle-dirt en wheeliebikes. Ze zijn een officiële distributeur van SE BIKES in de BENELUX en zijn ook dealer van andere bekende merken zoals ICE, Chase, Crupi, Haro, GT, Meybo, Sunn BMX bikes, Redline, Inspyre, Pumptrack, Box Components, Troylee, Zulu, G-Form, Insight, SD, enzovoort. Het bedrijf heeft een groot assortiment en levert alles op het gebied van fietscross, BMX, pumptrack en wheeliebikes. Ze hebben veel producten op voorraad en als je iets niet kunt vinden op hun website, kun je gerust bellen of mailen. Ze bieden ook verzending binnen Nederland en ruilen binnen 14 dagen is mogelijk. Let op: sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Het bedrijf is gesloten op maandag, maar op andere werkdagen en zaterdagen zijn ze open volgens specifieke openingstijden. Buiten openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen.

Wil je weten wat FMX Frits Meerholz - BMX Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FMX Frits Meerholz - BMX Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FMX Frits Meerholz - BMX Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FMX Frits Meerholz - BMX Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar FMX Frits Meerholz - BMX Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FMX Frits Meerholz – BMX Specialist

Bezoekers bekeken ook