Fotograaf Bertil van Wieren

Fotograaf Bertil van Wieren is een Fotograaf gelegen aan Schoutenhof 19 in Hardenberg.

Meer informatie over Fotograaf Bertil van Wieren in Hardenberg

In maart 2020 wordt Nederland overvallen door het coronavirus. Het dagelijks leven wordt volledig verstoord en het werk van fotograaf Bertil van Wieren komt stil te liggen. Hij besluit om juist deze bijzondere tijd vast te leggen en gaat met zijn camera op pad om de gevolgen van het virus voor zijn stadgenoten in Hardenberg te fotograferen. Hij creëert spraakmakende foto's door grenzen op te zoeken en onverwachte settings te kiezen. Bertil staat bekend om zijn bevlogenheid, creativiteit en eigen stijl, en hij streeft ernaar om van elke foto een waar kunstwerk te maken. De samenwerking met hem verloopt altijd goed en hij weet mensen op hun gemak te stellen. Bertil is een nuchtere en bescheiden fotograaf met een fijne humor, en hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn klanten tevreden zijn.

Wil je weten wat Fotograaf Bertil van Wieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotograaf Bertil van Wieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotograaf Bertil van Wieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotograaf Bertil van Wieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fotograaf Bertil van Wieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotograaf Bertil van Wieren

Bezoekers bekeken ook