Fotorama

Fotorama is een Fotowinkel gelegen aan Admiraal Helfrichstraat 35 in Hardenberg.

Meer informatie over Fotorama in Hardenberg

De Celly Vlogging Kit VL-26 RGB is een complete set om te beginnen met vloggen. De kit bevat een RGB-ringlicht met verschillende kleuropties en helderheidsniveaus, een smartphonehouder en een verstelbaar statief. Hiermee kun je professionele verlichting en stabiliteit toevoegen aan je vlogs. Daarnaast is er de Celly Bluetooth Remote Control, waarmee je foto's kunt maken vanaf een afstand met behulp van je smartphone. Ideaal voor selfies en groepsfoto's. De Celly 3-in-1 lenskit voor smartphone is een handige accessoire kit met drie verschillende lenzen, waarmee je jouw smartphonefoto's naar een hoger niveau kunt tillen. Tot slot is er de Celly Nano Tripod, een compact tafelstatief dat geschikt is voor smartphones en actiecamera's. Dit statief is ideaal voor het maken van vlogs en kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Met deze accessoires kun je jouw vlog- en fotografie-ervaring verbeteren en creatiever maken.

Wil je weten wat Fotorama verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fotorama of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fotorama? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fotorama het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fotorama reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fotorama

Bezoekers bekeken ook