Fredrikskerk

Fredrikskerk is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 15 in Kloosterhaar.

Meer informatie over Fredrikskerk in Kloosterhaar

Welkom bij de PG Sibculo-Kloosterhaar, waar de kerkdiensten het hart vormen van onze gemeente. Tijdens deze diensten komen we samen om te luisteren, te zingen, te bidden en te vieren. We danken en loven God, maar ook ontmoeten we elkaar en zien we naar elkaar om, zoals Jezus ons heeft voorgedaan. Op onze website kun je het kerkblad online lezen en vind je ook een agenda met verschillende activiteiten, waaronder kerkdiensten. Als je contact met ons wilt opnemen, kun je eenvoudig navigeren naar de juiste pagina op onze website.

Wil je weten wat Fredrikskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fredrikskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fredrikskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fredrikskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fredrikskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fredrikskerk

Bezoekers bekeken ook