Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim is een Fysiotherapeut gelegen aan Dorpsstraat 4 in Bergentheim.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim in Bergentheim

In Bergentheim kun je terecht voor fysio- en ergotherapie met een groot aantal specialisaties. De vestiging heeft verschillende behandelkamers en oefenzalen, waar ook groepslessen worden gegeven. Er is een gevarieerd aanbod aan fitnessapparaten beschikbaar. Daarnaast staat er altijd koffie klaar in de wachtruimte, waar je ook kunt napraten aan de stamtafel. De vestigingsleider is Frederik Jaspers-Faijer. De openingstijden zijn op maandag van 08:00-20:00, dinsdag van 08:00-20:15, woensdag van 08:00-21:15, donderdag van 08:00-20:15 en vrijdag van 08:00-18:00. Op zaterdag en zondag is de vestiging gesloten. Het secretariaat is op werkdagen bereikbaar van 8:00-17:00 uur. De vestiging biedt verschillende behandelingen aan en heeft een team van medewerkers met diverse specialisaties. De contactgegevens zijn te vinden op de website van De Haere, waar ook een afspraak kan worden aangevraagd.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Bergentheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Bergentheim

Bezoekers bekeken ook