Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek is een Fysiotherapeut gelegen aan De Boshoek, 6 in Hardenberg.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek in Hardenberg

De Haere heeft drie locaties in Hardenberg, waarvan Sportpark De Boshoek de grootste is. Hier is een grote oefenruimte met moderne fitness- en trainingsapparaten, en er kan ook gebruik worden gemaakt van de omliggende sportvelden. Voor groepslessen en andere beweegprogramma's kan men terecht bij vestiging De Boshoek. Let op: er zijn parkeerplaatsen voor invaliden en mindervaliden direct voor het pand. De vestigingsleider van De Boshoek is Piet Kampman. De openingstijden zijn op werkdagen van 8:00-20:00, met gewijzigde tijden op andere dagen. In Hardenberg worden verschillende behandelingen aangeboden en er werken diverse medewerkers bij De Haere. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vroomshoop, en er is de mogelijkheid om een afspraak te maken via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Boshoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Hardenberg Boshoek

Bezoekers bekeken ook