Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan is een Fysiotherapeut gelegen aan Floralaan 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan in Hardenberg

De vestiging Floralaan in de wijk Baalderveld in Hardenberg biedt verschillende behandelingen en beweegprogramma's aan. Deze vestiging werkt samen met de vestiging op Sportpark De Boshoek in de wijk Heemse, die een grote oefenzaal heeft met uitgebreide sport- en beweegfaciliteiten. Het adres van de vestiging Floralaan is Floralaan 3, 7772 LK Hardenberg. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 0523 - 64 86 33 en per e-mail via info@de-haere.nl. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en ze zijn gesloten op zaterdag en zondag. Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8:00-17:00 uur. In Hardenberg kun je terecht voor verschillende behandelingen en er zijn verschillende medewerkers beschikbaar, zoals Marieke Eggen, Rinette Kelder, Justin Lambers, Henk Leemhuis en Judith Sanderman-Dommerholt. Je kunt ook contact opnemen met de vestiging in Vroomshoop op het adres De Vogelkers 6, 7681 JJ Vroomshoop.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Hardenberg Floralaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Hardenberg Floralaan

Bezoekers bekeken ook