Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar is een Fysiotherapeut gelegen aan Dorpsstraat 22 in Kloosterhaar.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar in Kloosterhaar

In Kloosterhaar vind je ons in het gezondheidscentrum, waar ook andere zorgverleners gevestigd zijn waaronder een apotheekhoudende huisartsenpraktijk, thuiszorg, logopedist en podoloog. We zijn hier dagelijks geopend met uitzondering van de woensdag. Je kunt hier terecht voor intakegesprekken, onderzoek en verschillende fysiotherapiebehandelingen. Voor gespecialiseerde behandelingen en revalidatie in de oefenzaal verwijzen we naar de vestiging in Bergentheim. Ons secretariaat is op werkdagen bereikbaar van 8:00-17:00 uur. In Kloosterhaar kun je terecht voor verschillende behandelingen. Je kunt ook contact opnemen met ons hoofdkantoor in Vroomshoop.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Kloosterhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Kloosterhaar

Bezoekers bekeken ook