Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO

Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Hoogeveenseweg 3A in Balkbrug.

Meer informatie over Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO in Balkbrug

Paramedische Praktijk Balkbrug is een betrouwbaar behandelcentrum voor fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie en haptonomie in de gemeente Hardenberg. Gerrit Reinders is de eigenaar van de praktijk en heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder manuele therapie, haptonomie en osteopathie. Zijn speciale interesse ligt bij de osteopathische behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson. De praktijk is gericht op het verlichten of verhelpen van klachten die ontstaan ​​door bewegingsproblemen. Op basis van jarenlange ervaring wordt er samen met de patiënt gekeken naar de meest effectieve behandelmethode. Daarnaast deelt Gerrit Reinders graag zijn publicaties en links met betrekking tot zijn werk. De praktijk is gevestigd in Balkbrug en kan telefonisch worden bereikt voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Manueletherapie G Reinders DO

Bezoekers bekeken ook