Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena

Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena is een Tankstation gelegen aan Coevorderweg 1 in Balkbrug.

Meer informatie over Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena in Balkbrug

Garagebedrijf Altena en Zoon in Balkbrug bestaat al meer dan 50 jaar en is een familiebedrijf. In 2012 heeft oprichter Bertus Altena het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Harold en zijn vrouw Marcha. Het bedrijf heeft een autogarage met ervaren monteurs en een tankstation met een winkel. Harold leidt de garage en Marcha en vijf andere medewerkers runnen de winkel. Na 53 jaar als Total-tankstation te hebben gefunctioneerd, hebben ze besloten om vanaf 1 mei 2022 over te stappen naar een Gulf tankstation. Ze hebben ook nieuwe pompen geïnstalleerd, waaronder een highspeed dieselpomp. Met Gulf willen ze dezelfde kwaliteit brandstoffen bieden, een frisse uitstraling hebben en het gemak voor hun klanten vergroten met technische aanpassingen. Het team van Altena nodigt iedereen uit om langs te komen bij het tankstation.

Wil je weten wat Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garagebedrijf en Gulf tankstation Altena

Bezoekers bekeken ook