Gasterij Spiezz

Gasterij Spiezz is een Restaurant gelegen aan Boslaan 1 in Gramsbergen.

Meer informatie over Gasterij Spiezz in Gramsbergen

Op vakantiepark 't Hooge Holt zijn verschillende horecagelegenheden aanwezig. Je kunt dineren in het à-la-carterestaurant Gasterij Spiezz of een snelle hap halen bij de snackbar. Beide zijn dagelijks geopend en hebben een eigen menukaart. Naast lunch en diner kun je ook terecht voor koffie met gebak. Daarnaast is er een terras waar je kunt genieten van een hapje en drankje. In het hoofdgebouw bevindt zich de Plaza, waar de snackbar te vinden is. Hier kun je terecht voor koffie, ijs, lunch en borrel. Ook is er een activiteitenzaal genaamd 't Middelpunt, die je kunt boeken voor feesten en partijen. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met het park via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Gasterij Spiezz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij Spiezz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij Spiezz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij Spiezz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gasterij Spiezz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij Spiezz

Bezoekers bekeken ook