General Practice Bergentheim

General Practice Bergentheim is een Huisarts gelegen aan Kanaalweg West 62 in Bergentheim.

Meer informatie over General Practice Bergentheim in Bergentheim

Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en uw voorkeuren te onthouden. U kunt zelf aangeven welke cookies geplaatst mogen worden. Daarnaast zijn er enkele praktische mededelingen. Vanaf 1 oktober tot en met 1 februari zijn er wijzigingen in de werkdagen van de huisartsen. De griep- en pneumokokkenvaccinaties staan gepland op 2 november en u kunt een uitnodiging verwachten rond 20 oktober. Voor het insturen van een foto naar de praktijk zijn er twee opties beschikbaar. Tijdens de herfstvakantie is de huisartsenpraktijk gesloten, maar de apotheek is 's middags geopend voor het afhalen van medicijnen. Er is altijd de mogelijkheid om bloed te laten prikken, behalve op donderdagochtend. Er worden ook handige links gegeven naar informatie over vergoedingen en gezondheidsinformatie. Verwijsafspraken.nl geeft antwoord op vragen over wanneer de huisarts betrokken moet worden. De apotheek heeft specifieke openingstijden en het bestellen van medicijnen duurt 3-4 werkdagen. LSP staat voor Landelijk Schakel Punt en biedt de mogelijkheid om belangrijke gezondheidsinformatie veilig te delen met zorgverleners. Voordat u de huisarts belt, kunt u eerst online vragen doorlopen om advies te krijgen. De contactgegevens van de apotheekhoudende huisartsenpraktijk worden vermeld en er wordt verwezen naar.

Wil je weten wat General Practice Bergentheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van General Practice Bergentheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij General Practice Bergentheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je General Practice Bergentheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar General Practice Bergentheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. General Practice Bergentheim

Bezoekers bekeken ook