Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer

Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer is een Koor gelegen aan Beerzerweg 1d in Marienberg.

Meer informatie over Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer in Marienberg

Het Gereformeerd mannenkoor "Looft de Heer" is een regionaal mannenkoor dat verbonden is aan De Gereformeerde Kerk Mariënberg en omgeving. Ze repeteren wekelijks op donderdagavond om 20:00 uur in de kerkzaal van kerkgebouw "de Ark" in Mariënberg. Het koor bestaat uit ongeveer 15 leden. Als je naar hun muziek wilt luisteren, kun je op de knop hieronder klikken om hun video's te bekijken.

Wil je weten wat Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerd Mannenkoor Looft de Heer

Bezoekers bekeken ook