Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)

Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) is een Kerk gelegen aan Dedemsvaartseweg-Noord 160 in Lutten.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Lutten

Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Lutten! Deze gemeente wil een levende en trouwe gemeente van Jezus Christus zijn, waarbij ze elkaar helpen en ondersteunen. De gemeente bestaat uit ongeveer 185 leden en heeft een kerkgebouw genaamd 'De Opgang'. Elke zondag worden er twee Erediensten gehouden, waarbij u van harte welkom bent. De diensten kunnen ook via internet worden gevolgd. Op de website kunt u meer lezen over de geschiedenis en de grondslagen van het kerkgenootschap. Als u geïnteresseerd bent in de gemeente, kunt u contact opnemen. Daarnaast is de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Lutten een ANBI-instelling. Er is ook een overzicht van de komende kerkdiensten te vinden op de website.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)

Bezoekers bekeken ook