Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim

Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim is een Kerk gelegen aan Doctor H.J. Postlaan 45 in Bergentheim.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim in Bergentheim

Welkom bij de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Bergentheim! Op de website van de kerk vindt u informatie over aankomende kerkdiensten, de gemeente van Christus en activiteiten. U bent van harte welkom om op zondag de diensten bij te wonen. De eerstvolgende kerkdiensten zijn op zondag 5 november 2023 om 09:30 uur, met spreker Jaap Boerma, en op woensdag 1 november 2023 om 19:30 uur met spreker Rik Meijer, dit is tevens een dankdag. Verder is er nieuws over openluchtdiensten op 9 juli 2023 en op 28 augustus 2022. De kerkdiensten vinden elke zondag plaats om 9.30 uur en 14.30 uur in De Hoeksteen Bergentheim. Voor contact kunt u bellen naar De Hoeksteen op 0523 - 232126 of een e-mail sturen naar info@gkvbergentheim.nl.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Bergentheim

Bezoekers bekeken ook