Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt is een Kerk gelegen aan Stationsweg 3 in Marienberg.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Marienberg

Welkom op de website van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt te Mariënberg. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe website. Het doel van deze website is om u te informeren over onze gemeente. U kunt via het menu hierboven door de site bladeren. Tijdens de erediensten wordt de gehele liturgie op de borden geprojecteerd en er is kinderoppas in lokaal 4 tijdens de morgendienst. Als u contact met ons wilt opnemen, kan dat via het tabblad contact. Daarnaast kunt u ook giften overmaken door de QR-code te scannen met uw smartphone of door het collectegeld over te maken op de bankrekening onder vermelding van 'Extra gift vanwege coronavirus'. De tekst "De eeuwige God zij u eene woning" uit Deuteronomium 33:27a staat op de website. Verder kunt u de prekenagenda bekijken en de diensten live beluisteren of terugluisteren door op de aangegeven link te klikken.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

Bezoekers bekeken ook