Gersom4Fit

Gersom4Fit is een Sportschool gelegen aan De Boshoek 10 in Hardenberg.

Meer informatie over Gersom4Fit in Hardenberg

Bij Gersom4Fit draait het om het uitdagen van jezelf en het streven naar een bewuste fitte levensstijl. Of je nu alleen of samen wilt sporten, op je eigen niveau en met je eigen doelstellingen, bij Gersom4Fit word je altijd uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Daarnaast bieden ze ook voedingsadviezen die specifiek op jouw situatie zijn afgestemd. Het doel is niet alleen om je fitter te laten voelen, maar ook om je bewust te maken van de vele voordelen van een gezond en fit lichaam en leven. Gersom4Fit is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichaamsgrootte. Het streven is om fit te blijven, altijd en voor iedereen.

Wil je weten wat Gersom4Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gersom4Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gersom4Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gersom4Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gersom4Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gersom4Fit

Bezoekers bekeken ook