Gert Smilde Fotografie

Gert Smilde Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Polberg 47 in Hardenberg.

Meer informatie over Gert Smilde Fotografie in Hardenberg

Gert Smilde Fotografie is een veelzijdige fotograaf in Hardenberg. Hij maakt portretfoto's en fotoshoots in de omgeving en biedt ook de service om oude foto's, negatieven en dia's te digitaliseren. Daarnaast is het mogelijk om bestanden te bewerken en retoucheren. Gert is ook dronefotograaf en heeft sinds mei 2021 een officiële licentie om een onbemand luchtvaartuig te besturen. Hij maakt luchtfoto's in Hardenberg, Ommen en het Vechtdal. Naast stilstaande luchtfoto's biedt hij ook bewegende dronebeelden aan. Voor dronefotografie kun je contact opnemen via het contactformulier op de website van Gert Smilde Fotografie.

Wil je weten wat Gert Smilde Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gert Smilde Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gert Smilde Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gert Smilde Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gert Smilde Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gert Smilde Fotografie

Bezoekers bekeken ook