Gevoelens KWARTET

Gevoelens KWARTET is een Cadeauwinkel gelegen aan Jongkindstraat 6 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Gevoelens KWARTET in Dedemsvaart

Het Gevoelens KWARTET spel is een kaartspel dat draait om natuurlijke gevoelens. Gevoelens zoals angst, boosheid, verdriet en jaloezie hebben een grote invloed op ons gedrag en zijn daarom belangrijk om te begrijpen. Deze gevoelens dienen als richtingsaanwijzers en helpen ons te begrijpen wat er aan de hand is als we ons niet goed voelen. Het Gevoelens KWARTET spel geeft kinderen en volwassenen de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met deze gevoelens en hun functies. Het kan gebruikt worden als educatief hulpmiddel om gevoelens te herkennen bij zichzelf en anderen. Het spel is geschikt voor zowel therapie als gewoon plezierig spelen. Het wordt aanbevolen voor coaches, trainers, docenten en iedereen die met kinderen en volwassenen werkt. Het spel is leerzaam, inspirerend en ideaal voor scholen.

Wil je weten wat Gevoelens KWARTET verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gevoelens KWARTET of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gevoelens KWARTET? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gevoelens KWARTET het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Gevoelens KWARTET reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gevoelens KWARTET

Bezoekers bekeken ook