Het ontwerpwijzigingsplan ''Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Radewijkerweg 35 Radewijk'' is te bekijken vanaf donderdag 21 december 2023

DeHardenberggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het ontwerpwijzigingsplan ''Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Radewijkerweg 35 Radewijk'' is te bekijken vanaf donderdag 21 december 2023.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het ontwerpwijzigingsplan is zes weken te bekijken. Dat noemen we de inzagetermijn. De laatste dag van de termijn is woensdag 31 januari 2024. Het ontwerpwijzigingsplan heeft te maken met het perceel Radewijkerweg 35 in Radewijk. Het wijzigingsplan is bedoeld om vergroting van het agrarische bouwvlak mogelijk te maken ten dienste van herbouw van de huidige bedrijfswoning en de toekomstige bouw van een nieuwe stal. Een m.e.r.- beoordelingsbesluit maakt onderdeel uit van het wijzigingsplan. U kunt het ontwerpplan op 2 manieren bekijken1.Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden met het adres of met het identificatienummer: NL.IMRO.0160.WBP00071-OW01.2.Op papier in het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523.Tijdens de inzagetermijn kunt u reageren op het planU reageert door het schrijven van een zienswijze. Een zienswijze opsturen kan op 3 manieren:1.Digitaal op https://www.hardenberg.nl/inwoners/bouwen/ruimtelijke-plannen/zienswijze-indienen.html. U gebruikt het digitale reactieformulier. 2.Schriftelijk: U schrijft uw brief naar: Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg Zienswijze Wijzigingsplan ''Wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Radewijkerweg 35 Radewijk'' Postbus 5007770BA Hardenberg3.Mondeling: Maak een afspraak. Bel naar 140523.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHardenberggids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Hardenberg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHardenberggids.nl
Redactie deHardenberggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hardenberg
  2. gmb-2023-534801

Gerelateerde berichten