Het ontwerpbestemmingsplan ''Buitengebied Hardenberg, Bruchterbeekweg 18 Brucht'' en het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden zijn te bekijken vanaf donderdag 21 december 2023

DeHardenberggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het ontwerpbestemmingsplan ''Buitengebied Hardenberg, Bruchterbeekweg 18 Brucht'' en het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden zijn te bekijken vanaf donderdag 21 december 2023.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden zijn zes weken te bekijken. Dat noemen we de inzagetermijn. De laatste dag van de termijn is woensdag 31 januari 2024. De plannen hebben te maken met Bruchterbeekweg 18 in Brucht. Het ontwerpbestemmingsplan is bedoeld om het woonbestemmingsvlak te verplaatsen naar de weg en daar de bouw van twee woningen mogelijk te maken. De ene woning is de te verplaatsen woning nummer 18. De andere woning is een compensatiewoning voor het verwijderen van landschapsontsierende voormalige agrarische bebouwing (rood voor rood). Voor de woningen is een ontheffing hogere grenswaarde geluid nodig, vanwege de ligging in de geluidzone van een industrieterrein. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op 2 manieren bekijken1.Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden met het adres of met het identificatienummer: NL.IMRO.0160.0000BP00435-OW01.2.Op papier in het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523.Het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden is op de volgende 2 manieren te bekijken1.Digitaal op www.officielebekendmakingen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden bij de bekendmaking in het Gemeenteblad. 2.Op papier in het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523.Tijdens de inzagetermijn kunt u reageren op de plannenU reageert door het schrijven van een zienswijze. Een zienswijze opsturen kan op 3 manieren:1.Digitaal via https://www.hardenberg.nl/inwoners/bouwen/ruimtelijke-plannen/zienswijze-indienen.html. U gebruikt het digitale reactieformulier. 2.Schriftelijk: U schrijft uw brief naar:Gemeenteraad HardenbergZienswijze Bestemmingsplan ''Buitengebied Hardenberg, Bruchterbeekweg 18 Brucht'' Postbus 5007770BA Hardenberg3.Mondeling: Maak een afspraak. Bel naar 140523.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHardenberggids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Hardenberg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHardenberggids.nl
Redactie deHardenberggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hardenberg
  2. gmb-2023-537457

Gerelateerde berichten