Bekendmaking Subsidieregeling verduurzaming particuliere woningen Regio Deal gemeente Hardenberg

DeHardenberggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking Subsidieregeling verduurzaming particuliere woningen Regio Deal gemeente Hardenberg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg heeft in zijn vergadering van 16 januari 2024 de Subsidieregeling verduurzaming particuliere woningen Regio Deal gemeente Hardenberg vastgesteld. Deze regeling treedt met terugwerkende kracht in werking op 1 januari 2024.De subsidie vloeit voort uit de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe. Doel van de Regio Deal is de brede welvaart in de regio te versterken. Met deze regeling wordt beoogd woningeigenaren met een lager inkomen te stimuleren om één of meerdere energiebesparende of duurzame voorzieningen te treffen zoals vermeld in bijlage 1 van deze regeling. Het doel hiervan is de energiekosten te verlagen, een bijdrage te leveren aan het structureel bestrijden en voorkomen van energiearmoede en het verbeteren van het wooncomfort.Deze regeling is bekendgemaakt in het elektronische gemeenteblad op 1 februari 2024.Het betreffende gemeenteblad is te raadplegen op www.officielebekendmakingen.nl, onder de rubriek ‘algemeen verbindend voorschrift (verordening)’ en de naam ‘Subsidieregeling verduurzaming particuliere woningen Regio Deal gemeente Hardenberg’. Na inwerkingtreding is de volledige tekst van de verordening te vinden op www.lokaleregelgeving.nl onder de naam ‘Subsidieregeling verduurzaming particuliere woningen Regio Deal gemeente Hardenberg’.’ Verder kan een papieren versie van de regeling worden ingezien in het gemeentehuis van Hardenberg, bij de Publieksdienst. Tegen betaling van de kosten is een afschrift verkrijgbaar. Inlichtingen over de verordening kunt u krijgen bij de heer R.R.A.J. Hamer van de afdeling Ruimtelijk Domein (telefoon: 0523-289167).

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHardenberggids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hardenberg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHardenberggids.nl
Redactie deHardenberggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hardenberg
  2. gmb-2024-58539

Gerelateerde berichten