Grand Café Restaurant de Troubadour

Grand Café Restaurant de Troubadour is een Restaurant gelegen aan Voorstraat 52 in Hardenberg.

Meer informatie over Grand Café Restaurant de Troubadour in Hardenberg

De Troubadour is een bedrijf dat kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. Ze streven naar een onvergetelijke ervaring voor hun gasten, waarbij beleving, service, ontzorgen en gastvrijheid centraal staan. Ze bieden verschillende arrangementen aan, zoals high arrangementen, feesten en partijen en een lounge. Daarnaast hebben ze ook een nieuw sharing dinner menu, waarbij je in 3 gangen verschillende gerechtjes kunt delen. Op zaterdagavond is de lounge geopend en kun je genieten van lekker eten, drinken en muziek. De leeftijd voor de lounge is 21+. In het gastenboek zijn positieve recensies te vinden over het eten, het personeel en de sfeer van het restaurant. Je kunt ook een Troubadour Giftcard kopen als cadeau. Het restaurant is gevestigd aan de Voorstraat 52 in Hardenberg en de openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Grand Café Restaurant de Troubadour verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Restaurant de Troubadour of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Restaurant de Troubadour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Restaurant de Troubadour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Grand Café Restaurant de Troubadour reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Restaurant de Troubadour

Bezoekers bekeken ook