grEw-it

grEw-it is een IT-consultancy gelegen aan Lage Doelen 2 in Hardenberg.

Meer informatie over grEw-it in Hardenberg

grEw-it is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar werkt met Microsoft Dynamics NAV en bekend is met alle versies. In 2018 kwamen zij met een nieuwe opvolger, Microsoft Dynamics 365 (Business Central). grEw-it biedt ondersteuning bij de overstap naar deze nieuwe omgeving, inclusief het behoud van historische gegevens, trainingen en handleidingen voor medewerkers en een supportservice. Ze streven naar een langetermijnrelatie met hun klanten en kunnen helpen met het beheer van de applicatie, gebruikersbegeleiding, vragen beantwoorden en optimalisatie van het Dynamics-pakket. Daarnaast bieden ze diensten zoals begeleiding bij opleidingen, conversie van het huidige ERP-pakket naar Dynamics 365 en support voor vragen over NAV of Dynamics 365. Voor meer informatie of een afspraak kunnen geïnteresseerden contact opnemen via info@grew-it.nl of +31 6 46 88 67 01. Het bedrijf is gevestigd aan Lage Doelen 2, 7772 BL Hardenberg.

Wil je weten wat grEw-it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van grEw-it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij grEw-it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je grEw-it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar grEw-it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. grEw-it

Bezoekers bekeken ook