Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed

Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed is een Aannemer gelegen aan Marconistraat 6 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed in Dedemsvaart

Grobbee is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam onderhoud en bouwkundige werkzaamheden. Naast schilderwerk bieden ze ook diensten aan zoals renovatie, onderhoud, glaswerk, isolatie, kozijnen en beveiliging. Ze werken samen met verschillende opdrachtgevers, waaronder Trebbe en Woonconcept Meppel. Een van hun projecten was het onderhouden en renoveren van 59 woningen in Meppel, waarbij ze onder andere schilderwerk, nieuwe deuren en energetische aanpassingen hebben uitgevoerd. Als je vragen hebt over hun diensten of projecten, kun je contact met hen opnemen tijdens kantooruren. Grobbee is gevestigd in Dalfsen en Hardenberg en is telefonisch bereikbaar op 0529-431629.

Wil je weten wat Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed

Bezoekers bekeken ook