H. van Lenthe V.O.F.

H. van Lenthe V.O.F. is een Copyshop gelegen aan Jan Weitkamplaan 8f in Hardenberg.

Meer informatie over H. van Lenthe V.O.F. in Hardenberg

Wij zijn een bedrijf in relatiegeschenken, promotieartikelen en kleding en bestaan al bijna 40 jaar. Ons bedrijf is gevestigd in Hardenberg en heeft een eigen drukkerij, waardoor we flexibel zijn in levertijden. Onze gemiddelde levertijd is ongeveer 2 weken. Op onze website bieden we een voorjaarsaanbieding aan, namelijk een schrijfblokje A-6 (50 vel) met pen als setje. De instelkosten voor opdruk bedragen €35,00 en de prijs is exclusief 21% btw. Daarnaast hebben we een online catalogus met verschillende categorieën zoals schrijfwaren, Covid 19-gerelateerde producten, games, chocolade, snoep, elektronica, wellness producten, reclameproducten, paraplu's, tassen en trolleys, ecoproducten, dranken, anti-stress items, aanstekers, notitieboekjes, textiel, petten en een sale sectie. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat H. van Lenthe V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. van Lenthe V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. van Lenthe V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. van Lenthe V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar H. van Lenthe V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. van Lenthe V.O.F.

Bezoekers bekeken ook