Haarfijn

Haarfijn is een Kapper gelegen aan Erve Hamhuijs 5 in Hardenberg.

Meer informatie over Haarfijn in Hardenberg

Haarfijn is een unieke, moderne salon met zes creatieve en enthousiaste hairstylisten die ervoor zorgen dat jouw haar er prachtig uitziet. Ze geloven in schoonheid en streven naar kwaliteit en professionaliteit. Bij Haarfijn draait het om jouw beleving en het vinden van de look die bij jou past. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Naast hairstyling helpen ze je ook met het kiezen van de juiste make-up, aangezien ze meerdere visagisten in het team hebben. Het team bestaat uit ervaren hairstylisten die verschillende kniptechnieken beheersen en ze adviseren je graag over welke kleur het beste bij je past. Zelfs de allerkleinsten zijn welkom in de salon en krijgen de eerste knipbeurt cadeau. Ook voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en feestjes hebben ze visagisten die je van advies en professionele make-up kunnen voorzien. Daarnaast werkt Haarfijn met merken zoals KMS, Goldwell en Artistique, waar ze verschillende productlijnen van aanbieden. Kortom, bij Haarfijn staat jouw haarverzorging en -styling centraal en zorgen ze ervoor dat jij straalt op elke gelegenheid.

Wil je weten wat Haarfijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarfijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarfijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarfijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Haarfijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarfijn

Bezoekers bekeken ook