HAIR

HAIR is een Haarextensionspecialist gelegen aan Herenstraat 22 in Slagharen.

Meer informatie over HAIR in Slagharen

Bij Herenstraat 22 in Slagharen kun je online een afspraak maken. Ze werken op afspraak en je kunt online kijken of er nog plek is of bellen naar 0523 682 701. Ze werken met merken zoals Goldwell, KMS, Pupa en Artistique. Er zijn verschillende kappers beschikbaar op verschillende dagen en tijden, zoals Merlin, Marianne, Gerda, Erna, Geke, Angela en Maaike. Voor bruiden hebben ze speciale arrangementen en ze kunnen ook make-up doen met de make-up van PUPA. De openingstijden variëren per dag, dus het is belangrijk om het kappers-stoplicht in de gaten te houden of te bellen voor de mogelijkheden die dag. Ze hebben ook verschillende warme dranken beschikbaar.

Wil je weten wat HAIR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HAIR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HAIR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HAIR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar HAIR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HAIR

Bezoekers bekeken ook