Handelscorner

Handelscorner is een Vuurwerkwinkel gelegen aan Turfstekersplein 8 in De Krim.

Meer informatie over Handelscorner in De Krim

Dit jaar is het volgens de wet en regelgeving verboden om vuurwerk te verkopen op zondag 31 december. Daarom moeten mensen op tijd zijn om hun vuurwerk te kopen. Het vuurwerk kan opgehaald worden op donderdag 28 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december. Er zijn verschillende betaalopties, zoals iDeal, Paypal, overboeking en contant betalen in de winkel. Als een product niet gevonden kan worden, is het mogelijk dat het in de winkel beschikbaar is. Er zijn ook verschillende aanbiedingen die binnenkort aflopen. Het assortiment varieert van glitter willows en insane crown bombers tot color strobe series en crown majestics. Daarnaast is er ook kindervuurwerk verkrijgbaar. Het adres van de winkel is Turfstekersplein 8, 7782 NZ, De Krim.

Wil je weten wat Handelscorner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelscorner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelscorner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelscorner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Handelscorner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelscorner

Bezoekers bekeken ook