Happy Figure

Happy Figure is een Yogastudio gelegen aan Blauwververstraat 4 in Hardenberg.

Meer informatie over Happy Figure in Hardenberg

Dit verhaal gaat over een vrouw die altijd onzeker is geweest over haar lichaam, maar langzaam heeft geaccepteerd hoe ze eruit ziet door beter voor haar lichaam te zorgen en het te leren kennen. Ze heeft van alles geprobeerd, zoals verschillende dieetboeken en shakes, maar kon dit allemaal niet volhouden. Totdat ze zelf begon te leren over voeding en beweging. Ze realiseerde zich dat een coach alleen een coach kan zijn als ze weet waar ze over praat. Er worden verschillende diensten aangeboden, zoals personal training en cupping massage, en er zijn online lessen, lekkere recepten, eigen ervaringen, succesverhalen en leuke evenementen. De contactgegevens zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Happy Figure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Figure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Figure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Figure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Happy Figure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Figure

Bezoekers bekeken ook