Hardenberg Oldemeyer

Hardenberg Oldemeyer is een Kampeerterrein gelegen aan Grote Beltenweg in Rheeze.

Meer informatie over Hardenberg Oldemeyer in Rheeze

De Belten is een camping met prachtige accommodaties en ruime kampeerplekken. Op het park is er een speelstrand waar kinderen kunnen spelen en zandkastelen kunnen bouwen. Ook is er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig, dus zelfs bij slecht weer kan er gezwommen worden. De camping ligt in een mooie natuurlijke omgeving, waar je kunt genieten van het uitzicht terwijl de kinderen zich vermaken in het aquapark. Er zijn ook wandel- en fietsroutes vanaf de camping, en attractieparken zoals Slagharen en Plopsaland Coevorden zijn goed bereikbaar. Op deze camping is er veel animatie, zoals de mini-club en de kids-club voor verschillende leeftijdsgroepen, de tienerclub die regelmatig bijeenkomt, en grote avonden met spectaculaire animatie en shows van externe artiesten. Op Capfun campings is er animatie van juli tot september, en op Dutchbox campings wordt het Franstalige animatieteam ondersteund door Nederlandssprekende animators. Daarnaast is er gratis WiFi op de hele camping en zijn er verschillende attracties in de buurt, zoals Attractiepark Slagharen en Zoo Wildlands.

Wil je weten wat Hardenberg Oldemeyer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hardenberg Oldemeyer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hardenberg Oldemeyer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hardenberg Oldemeyer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Hardenberg Oldemeyer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hardenberg Oldemeyer

Bezoekers bekeken ook