Hardenberg

Hardenberg is een Softwarebedrijf gelegen aan Lage Doelen 2 in Hardenberg.

Meer informatie over Hardenberg in Hardenberg

Stel je voor: email samenwerking, taken, projecten en krachtige workflow automatisering met AI op één plek. RogerRoger. Stop met het wisselen tussen e-mail en taken de hele dag om je werk af te krijgen, het is slecht voor je productiviteit. E-mail is geweldig voor 1-op-1 communicatie, maar samenwerken leidt tot stapels CC's, ontbrekende context, onbeantwoorde berichten en gemiste kansen. Je inbox is geen takenlijst en informatie gaat verloren als je te veel tools gebruikt. RogerRoger brengt e-mail samenwerking naar een geheel nieuw niveau. Werk slimmer en houd het werk in beweging met een gedeelde inbox, werkruimtes en workflow automatisering. RogerRoger is een combinatie van een teaminbox en projectmanagement, speciaal ontworpen om het werk van teams te vereenvoudigen. Het biedt een teamoverzicht van e-mails en taken, aangepaste workflows voor elk proces en de mogelijkheid om belangrijke context te delen met je team. Lean Lawyers werkt tot 20% efficiënter dankzij RogerRoger. Ze besparen veel tijd door omslachtig zoeken te elimineren en e-mails te delen en samen te werken aan taken. RogerRoger helpt hen ook om het werk tijdens de belastingaangifte-periodes bij te houden, wanneer e-mailgesprekken pieken en gevuld zijn met belangrijke informatie voor het hele team. Ze zijn dol op RogerRoger omdat het een slimme manier is om e-mail te beheren. Het toevoegen van RogerRoger aan hun workflow heeft hen geholpen om alles georganiseerd te houden en e-mailbeheer.

Wil je weten wat Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hardenberg

Bezoekers bekeken ook