Harry's Eetcafé

Harry's Eetcafé is een Eetcafé gelegen aan Stationsstraat 9 in Gramsbergen.

Meer informatie over Harry's Eetcafé in Gramsbergen

In Gramsbergen bevindt zich een gezellig eetcafé waar je terecht kunt voor een hapje eten, een potje biljarten of gewoon een drankje aan de bar of op het terras. Het eetcafé hanteert reguliere openingstijden, namelijk van woensdag tot en met zaterdag vanaf 11:30 uur en op zondag vanaf 16:00 uur. Op de menukaart staan verschillende gerechten, zoals tomatensoep, mosterdsoep, tosti's, uitsmijters, gehaktballen en diverse broodjes. Er is keuze uit wit of meergranen brood. Voor meer informatie kun je contact opnemen via email of telefoon, en het adres van het eetcafé is te vinden op de website.

Wil je weten wat Harry's Eetcafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harry's Eetcafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harry's Eetcafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harry's Eetcafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Harry's Eetcafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harry’s Eetcafé

Bezoekers bekeken ook