Haverkort Eten en Drinken

Haverkort Eten en Drinken is een Restaurant gelegen aan Geert Migchelsweg 5 in Slagharen.

Meer informatie over Haverkort Eten en Drinken in Slagharen

Johnny and the Rockers komen naar Haverkort voor een onvergetelijke avond waarop ze officieel afscheid nemen van de oude bezetting. Kaarten zijn nu verkrijgbaar. Daarnaast is er een menukaart beschikbaar en kunnen mensen elke eerste vrijdag van de maand genieten van een gezellige vrijdagmiddagborrel. Er worden ook regelmatig arrangementen georganiseerd door een team en mensen worden aangemoedigd om deze data in hun agenda te zetten. Haverkort eten en drinken is een sfeervol horecabedrijf in Slagharen met ouderwetse gezelligheid en betaalbare prijzen. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor speciale gelegenheden en hebben een eigen parkeerterrein, speeltuin en fiets- en wandelroutes in de omgeving. Daarnaast kunnen mensen ook activiteiten organiseren bij Haverkort in combinatie met een arrangement, zoals een puzzeltocht in een DAF. Het restaurant is geopend op verschillende dagen en tijden en mensen worden uitgenodigd om een hapje te komen eten.

Wil je weten wat Haverkort Eten en Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haverkort Eten en Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haverkort Eten en Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haverkort Eten en Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Haverkort Eten en Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haverkort Eten en Drinken

Bezoekers bekeken ook